RING OSS - 021-372 47 26

Mäklare Västerås

RING OSS - 021-372 47 26

Om oss

Vi är din personliga mäklare i Västerås.

Välkommen till Bjurfors Västerås! På vårt kontor arbetar erfarna och engagerade mäklare i Västerås som är specialister på bostadsmarknaden i Västerås med omnejd. Vi erbjuder kunniga mäklare som gör det lilla extra för att ro just din bostadsaffär i hamn!

Kontakta oss när du behöver en mäklare i Västerås.

Ta del av vårt unika koncept – Bjurforsmetoden

Våra mäklare i Västerås älskar fastighetsmäkleri. Genom åren har vi fått förtroendet att förmedla ett stort antal lägenheter, villor och fritidshus i områden som bland annat Skiljebo, Hamre och Branthovda. Med ett brinnande personligt engagemang, enorm kunskap samt stor yrkesstolthet drivs vi av en ständig önskan att överträffa våra kunders förväntningar. Vi vill alltid ligga steget före våra konkurrenter och har därför satt upp en egen metod, Bjurforsmetoden, som vi arbetar efter. Metoden är en utarbetad och förfinad affärsprocess som syftar till att säkra kvaliteten genom hela bostadsaffären. När du anlitar våra mäklare i Västerås kan du vara trygg med att du får hög service och en bra affär!  

Engagerad och kunnig mäklare i Västerås

När det är dags att köpa eller sälja bostad i Västerås är det viktigt att ta hjälp av en bra och kunnig mäklare som har koll på prisläget i området och vet vad köpare är på jakt efter. Vi har även ett brett kontaktnät av köpare, något som gör att intresset för din bostad är högt redan innan första visningen. När du anlitar oss som mäklare i Västerås får du en säker och personlig kontakt som hjälper dig genom hela processen av din bostadsaffär. Våra mäklare i Västerås gör alltid det lilla extra för våra kunder.

Oavsett om du drömmer om att förnya ditt boende genom att köpa eller sälja bostad Västerås, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Västerås. Vi bokar gärna ett möte för en kostnadsfri värdering eller en presentation av vårt framgångsrika koncept!