RING OSS - 021-372 47 26

Mäklare Västerås

RING OSS - 021-372 47 26

Sälja bostad

Ska du sälja bostad i Västerås? Våra mäklare i Västerås hjälper dig!

Tack vare att våra mäklare i Västerås har ett brinnande engagemang, bred kunskap och en stor yrkesstolthet så har vi genom åren fått företroende att förmedla ett stort antal bostäder i Västerås. Går du i tankarna på att flytta? Då tänker du nog också på vilken mäklare som ska få sälja just din bostad. Det finns många anledningar till varför du ska välja oss och du är varmt välkommen att kontakta oss när du vill sälja din bostad i Västerås. 

5 anledningar till varför du ska välja våra mäklare i Västerås

1. Våra mäklare i Västerås ger allt vid varje försäljning

Vi är stolta över att ha branschens mest dedikerade mäklare och vi hjälper människor varje dag att göra en så bra affär som möjligt. Vi vet nämligen att nyckeln till framgång är att göra våra kunder nöjda, och därför ser vi alltid till att hitta rätt köpare och rätt pris.

2. Vi ger rådgivning kring ditt boende

För att en bostadsaffär ska bli så bra som möjligt så hjälper det om du är väl förberedd. Våra mäklare i Västerås ger dig gärna rådgivning och hjälper dig steg för steg så att du kan förbereda både dig och din bostad för försäljning. Tillsammans med fotografer och stylister kan vi verkligen lyfta fram din bostad och på så sätt attrahera fler spekulanter. Med oss är det enkelt att sälja bostad i Västerås.

3. Kostnadsfri bostadsvärdering

Våra mäklare i Västerås hjälper dig gärna med en kostnadsfri bostadsvärdering vare sig du vill sälja bostad i Västerås eller bara vill veta din bostads aktuella värde. 

4. Många potentiella köpare

Med hjälp av att skapa en optimal mix av marknadsföringsaktiviteter så vet vi hur vi ska nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Vi använder oss även av vår söktjänst där vi kan matcha bostäder med personer som har specifika önskemål. Många av våra bostäder säljs direkt via vår söktjänst utan att ha nått den publika marknaden.

5. Våra mäklare i Västerås har en unik affärsprocess

Affärsprocessen går ut på att säkra kvaliteten på hela din bostadsaffär. Varje fas har sina egna skräddarsydda lösningar så att du som säljare kan känna dig trygg längst hela vägen. För våra mäklare i Västerås så handlar det nämligen inte om att saker ska ske på rutin, det handlar om att vara mer än en vanlig mäklare och som ger allt vid varje affär. 

Är du intresserad av att veta mer om oss? Kontakta våra mäklare i Västerås.