RING OSS - 021-372 47 26

Mäklare Västerås

RING OSS - 021-372 47 26

Mäklare

Våra mäklare i Västerås hjälper dig med din bostadsaffär.

Drömmer du om att byta bostad? Genom att anlita oss som mäklare i Västerås får du en trygg och säker mäklare i Västerås som arbetar efter en unik process för att säkra kvaliteten på din bostadsaffär. Hos oss hittar du erfarna och engagerade mäklare som är specialister på Västerås och som drivs av att ständigt överträffa våra kunders förväntningar. 

Kontakta oss så hjälper våra mäklare i Västerås dig med en kostnadsfri värdering av din bostad. 

Så går försäljningsprocessen till hos våra mäklare i Västerås

När det är dags att sälja din bostad så är det vanligt att det dyker upp många frågor. Hur ser marknaden ut i Västerås? Behöver jag renovera innan? Våra mäklare i Västerås hjälper dig att svara på alla dina frågor. 

För att underlätta för dig så har vi valt att dela upp försäljningsprocessen i tre steg: före, under och efter försäljning så att du kan få tips på vad som är bra att tänka på när du ska sälja din bostad. 

Före försäljning

Det första du behöver börja med är att göra en värdering. När du kontaktar våra mäklare i Västerås kan vi hjälpa dig med en kostnadsfri värdering av din bostad. Anledningen till att det kan vara bra att göra en värdering är för att veta hur bostadsmarknaden ser ut i just ditt område och för att veta vad din bostad är värd. 

Förutom att våra mäklare i Västerås har koll på hur marknaden i Västerås ser ut så har de även kännedom om hur efterfrågan och utbudet av bostäder ser ut där du bor. Med ett stort kontaktnät kan vi annonsera och nå ut till flera potentiella köpare. 

Under försäljning

För att sälja din bostad så annonserar våra engagerade mäklare i Västerås bostaden i en rad olika kanaler för att nå ut till rätt personer vid rätt tillfälle. Vi kan vända oss mot spekulanter som söker efter just din bostad med hjälp av vårt aktiva köparregister men också via annonsering, sociala medier eller andra kanaler för att hitta rätt köpare och för att göra en så bra affär som möjligt.

Sen är det dags för visning! Tillsammans så förbereder vi allt noggrant för att visa din bostad från en så attraktiv sida som möjligt. Vi strävar alltid efter att leverera en så proffsig upplevelse som möjligt för alla som är intresserade av att köpa. Efter visningen så återkopplar din mäklare i Västerås om hur visningen har gått och därefter så sker det budgivning och kontraktsskrivning. 

Efter försäljning

När din bostad är såld så är det dags att planera inför flytten. Du träffar köparen på tillträdesdagen, vilket oftast sker hos våra mäklare i Västerås, och överlämnar nycklar samt undertecknar handlingar. Vi finns med dig hela vägen i din bostadsaffär.

Intresserad av en kostnadsfri värdering av din bostad? Kontakta våra mäklare i Västerås.